Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım çikolata görmek

Rüyada yarım çikolata görmek

Rüyada yarım çikolata görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yarım çikolata gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Rüyada yarım çikolata görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yarım sigara görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım kazak görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, anne babaya müjde verileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada yarım altın bulmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada yarım traş olmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Rüyada yarım ayva görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada yarım atlet görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yarım koyun görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments