Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata bulduğunu görmek

Rüyada çikolata bulduğunu görmek

Rüyada çikolata bulduğunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata bulduğunu gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada çikolata bulduğunu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çikolata bulmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek sürekli ağlamaklı olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata pasta görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü çikolata yemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata tutmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada siyah çikolata görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yemek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments