Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan çikolatası yemek

Rüyada nişan çikolatası yemek

Rüyada nişan çikolatası yemek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, saadete ereceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Rüyada nişan çikolatası yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Rüyada nişan çikolatası yemek çoluk çocuğa karışacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, üstün başarılar alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek başın borçlularla belaya gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada düğünde çikolata yemek büyük emekler vereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, rahat nedir öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata yemek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Rüyada bayram çikolatası yemek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments