Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı bisküvi yemek

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada çikolata bisküvi yemek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek çekilen yükün hafifleyeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata bisküvi görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek bisküvisi yemek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bisküvili pasta yemek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada kakaolu bisküvi yemek gün sayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yenilenme yaşayacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments