Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü çikolata yemek

Rüyada bir sürü çikolata yemek

Rüyada bir sürü çikolata yemek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, hile ile mal elde edeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü çikolata yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada bir sürü çikolata yemek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü çikolata görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bolca çikolata yemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ballı çikolata yemek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlü çikolata yemek gönül hoşluğunu yakalayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada acı çikolata yemek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çikolata yemek görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments