Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata tutmak

Rüyada çikolata tutmak

Rüyada çikolata tutmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata tutmak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada çikolata tutmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük ve çikolata görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pasta almak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karamelli çikolata görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada çikolata gofret görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, çok para kazanılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk çikolata yemek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada çikolata sunmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatayı paylaşmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, hakkıyla kazanca işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments