Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çikolata görmek

Rüyada siyah çikolata görmek

Rüyada siyah çikolata görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çikolata gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada siyah çikolata görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bayat çikolata yemek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada birine çikolata yedirmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, vefakar bir insan olunacağına alamet eder.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata almak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, haberler alacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erimiş çikolata görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata çeşitleri görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments