Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata pasta görmek

Rüyada çikolata pasta görmek

Rüyada çikolata pasta görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata pasta gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada pasta çikolata görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata pasta görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı pasta görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı pasta almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yeni duygular tadacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments