Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata satın aldığını görmek

Rüyada çikolata satın aldığını görmek

Rüyada çikolata satın aldığını görmek işlerin yolundan çıkacağına, hayal kırıklığına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, mülkiyetinin de artacağına inanılır.

Rüyada çikolata satın aldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, helal lokma yiyeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata satın almak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı satın aldığını görmek gün sayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yeni mekânlara gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments