Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer yedirmek

Rüyada ciğer yedirmek

Rüyada ciğer yedirmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hasretlerin biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada ciğer yedirmek gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek huzurun bozulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer yediğini görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yardımının olacağına işarettir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yedirmek ana baba sözü dinlemeye, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, nazara geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada ciğer almak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, geniş bir ev satın alacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun ciğeri görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hataların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş ciğer yemek bir sebeple hem çok şaşıracağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments