Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ciğeri görmek

Rüyada koyun ciğeri görmek

Rüyada koyun ciğeri görmek sırların ortaya çıkmasına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun ciğeri gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada koyun ciğeri görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yedirmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Rüyada tavuk ciğeri görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada ciğer yemeği görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işarettir.

Rüyada kediye ciğer vermek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer yemek görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada ciğer dağıtmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada ciğerini kusmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, refah içinde olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments