Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer yediğini görmek

Rüyada ciğer yediğini görmek

Rüyada ciğer yediğini görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yediğini görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer yedirmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, güven kaybı yaşanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Rüyada et ciğer yemek günah ve suç işleyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada ciğerlerini kusmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sermayesinin boşa gideceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye ciğer vermek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments