Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Rüyada çiğ ciğer yediğini gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek sağlığının yerine geleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çiğ ciğer görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, evi yoksa ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yedirmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, küslüklerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments