Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, çok sevinçli haberler alacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş ciğer yemek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işarettir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iç sıkıntısına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer yediğini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, güvenini sarsacağına işaret eder.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments