Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer almak

Rüyada ciğer almak

Rüyada ciğer almak kendi hataları ile yüzleşeceğine, yüksek tahsil yapacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer almak gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada ciğ ciğer yemek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sorunlarını çözeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek günü birlik kazanç elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ciğer yemeği görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, güzel davetler alacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments