Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş ciğer yemek

Rüyada pişmiş ciğer yemek

Rüyada pişmiş ciğer yemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yemek gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek çok sevileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yemek maddi gücünün azalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş ciğer görmek bol para kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek sıkıntılarının artacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer ekmek yemek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ciğ ciğer yemek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer yemeği görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments