Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, güzelliklerle dolacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, dolandırılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ciğer yediğini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciğer yediğini görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer yedirmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada ciğerini elinde görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada insan ciğeri görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ciğer kavurmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments