Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye ciğer vermek

Rüyada kediye ciğer vermek

Rüyada kediye ciğer vermek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, zorlukların giderileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye ciğer vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada kediye ciğer vermek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi ciğeri görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada ciğer tükürmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada et ciğer görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına inanılır.

Rüyada çiğ ciğer görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çok üst mevkilere geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ciğ ciğer yemek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğer parçası görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments