Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğerlerini kusmak

Rüyada ciğerlerini kusmak

Rüyada ciğerlerini kusmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bolluk içinde yaşayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bunalıma düşeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ciğerlerini kusmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada ciğerlerini kusmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada ciğerini kusmak onlar adına aç insanları doyuracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ciğer kusmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ciğer yediğini görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ciğerlerinden hasta olduğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada ciğer kebap yemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından arınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada insan ciğeri görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ciğer yediğini görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments