Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et ciğer yemek

Rüyada et ciğer yemek

Rüyada et ciğer yemek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, elin bollaşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada et ciğer yemek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Rüyada et ciğer yemek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada et ciğer görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hak yolundan ayrılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet eder.

Rüyada et ve ciğer görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ciğer et görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada ciğer eti görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş ciğer yemek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada pişmemiş ciğer yemek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada arnavut ciğeri yemek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments