Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığ olduğunu görmek

Rüyada çığ olduğunu görmek

Rüyada çığ olduğunu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, mutlu olacağınıza yorulur.

Rüyada çığ olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Rüyada kar ve çığ görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çığ düşmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çığdan kurtulmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kendisi paralayacağına yorulur.

Rüyada çığdan kaçmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çığ altında kalmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada çığ düşmesini görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığ olduğunu görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığ düştüğünü görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments