Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığ altında kalmak

Rüyada çığ altında kalmak

Rüyada çığ altında kalmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada çığ altında kalmak gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada çığ altında kalmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek ayıplı yolara sapacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığ olduğunu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, insanlarla arasının açılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çığ düşmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çığdan kurtulmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığdan kaçmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kötü işlere girmeyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığ düşmesini görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kar ve çığ görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Rüyamda bir kış günü pencereden bakarken çocuklar aşağıda oyun oynuyorlar dı ve yukar çatı kısmına taş attılar çatıdan kayan kar yüzün den çocuklardan 2 si kar altında kalıp yaşamını yitirdi

Ozoda

Tepadan cig dusti altida kaldim be haman cikmisim