Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığ düşmek

Rüyada çığ düşmek

Rüyada çığ düşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada çığ düşmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çığ düşmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığdan kurtulmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Rüyada çığ olduğunu görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kar ve çığ görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerin eski haline döneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada çığdan kaçmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işaret eder.

Rüyada çığ altında kalmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments