Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığ düşmesini görmek

Rüyada çığ düşmesini görmek

Rüyada çığ düşmesini görmek sıhhat ve moral bulacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çığ düşmesini gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada çığ düşmesini görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına inanılır.

Rüyada çığ düştüğünü görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kar ve çığ görmek toplum için faydalı işler yapacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çığlak görmek âlim kişiler arasına gireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığ düşmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Rüyada çığdan kaçmak onları koruyup kollayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığ olduğunu görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments