Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığdan kaçmak

Rüyada çığdan kaçmak

Rüyada çığdan kaçmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çığdan kaçmak gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada çığdan kaçmak çok rahat bir hayat süreceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada kar ve çığ görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Rüyada birini çığlak görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çığ altında kalmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, şerefli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada çığ olduğunu görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada çığ düşmesini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments