Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığ düştüğünü görmek

Rüyada çığ düştüğünü görmek

Rüyada çığ düştüğünü görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, endişelerinden kurtulacağına, işinde yükseleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada çığ düştüğünü görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek pek az kazanç getireceğine, kızına daima sahip çıkacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve çığ görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada çığ düşmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada birini çığlak görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çığdan kurtulmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada çığ olduğunu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, en yüksek makamlara oturacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments