Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve çığ görmek

Rüyada kar ve çığ görmek

Rüyada kar ve çığ görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, adaletin geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar ve çığ gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kar ve çığ görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada çığdan kaçmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çığ altında kalmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çığdan kurtulmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çığ düştüğünü görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini çığlak görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments