Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığdan kurtulmak

Rüyada çığdan kurtulmak

Rüyada çığdan kurtulmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, rahata kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada çığdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada çığdan kurtulmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini çığlak görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çığ olduğunu görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek onun zamanını çalacağına, yüzünün kızaracağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve çığ görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığ altında kalmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığdan kaçmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çığ düştüğünü görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments