Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suyla abdest almak

Rüyada çamurlu suyla abdest almak

Rüyada çamurlu suyla abdest almak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iç sıkıntısına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada çamurla abdest almak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalet eder.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde abdest almak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada temiz suyla abdest almak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada ılık suyla abdest almak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek bolluk ve bereket yaşayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suyla abdest almak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments