Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest suyu dökmek

Rüyada abdest suyu dökmek

Rüyada abdest suyu dökmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, işlerinin tutacağına rivayet eder.

Rüyada abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Rüyada abdest alana su dökmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest suyu dökmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alan birine su dökmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yola su dökmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulur.

Rüyada sırtına su dökmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkasından su dökmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments