Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suyla abdest almak

Rüyada soğuk suyla abdest almak

Rüyada soğuk suyla abdest almak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, ister istemez çok üzüleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada soğuk suyla abdest almak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Rüyada soğuk suya düşmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulmaktadır.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada soğuk suyla yıkamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk su aramak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak soğuk su görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, o kapıyı kapatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments