Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve çığ görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada çığdan kurtulmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığ altında kalmak hayaller kurulacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada çığ düşmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada çığ olduğunu görmek karanlığın biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments