Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift kanatlı at görmek

Rüyada çift kanatlı at görmek

Rüyada çift kanatlı at görmek işlerinin artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok mutlu olunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift kanatlı at gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Rüyada çift kanatlı at görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, ele geçen paranın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kanatlı at görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, borçlarının ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada kanatları olan at görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments