Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatları olan at görmek

Rüyada kanatları olan at görmek

Rüyada kanatları olan at görmek işlerin kara geçeceğine, huzurunun artacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, eskileri yâd edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kanatları olan at gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada kanatlı siyah at görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazanılan paranın artacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı at görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek kazancının daha da artacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulur.

Rüyada kanatları olan at görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments