Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kanatlı at görmek

Rüyada siyah kanatlı at görmek

Rüyada siyah kanatlı at görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada siyah kanatlı at gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kanatlı at görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada çift kanatlı at görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada kanatları olan at görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, eşyaların yenileneceğine inanılır.

Rüyada kanatlı atla uçmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments