Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kanatlı at görmek

Rüyada beyaz kanatlı at görmek

Rüyada beyaz kanatlı at görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatın kolaylaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz kanatlı at gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı atla uçmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada kanatlı at görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Rüyada çift kanatlı at görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments