Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı uçan at görmek

Rüyada kanatlı uçan at görmek

Rüyada kanatlı uçan at görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek evlatlarından hayır bulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı uçan at görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments