Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kanatlı at görmek

Rüyada uçan kanatlı at görmek

Rüyada uçan kanatlı at görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada uçan kanatlı at gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek sıkıntılar son bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek rızkın artacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments