Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada kanatlı uçan at görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek geçim derdi çekmeyeceğine, de elinin bollaşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz uçan at görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada uçan beyaz at görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments