Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı beyaz at görmek

Rüyada kanatlı beyaz at görmek

Rüyada kanatlı beyaz at görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kanatlı beyaz at gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zor günlerin sona ereceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, variyetinin her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatları olan at görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı at görmek elinin bolluğa kavuşacağına, maddi gücünün eksileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments