Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeklere su dökmek

Rüyada çiçeklere su dökmek

Rüyada çiçeklere su dökmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, atılım yapacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeklere su dökmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada çiçeklere su dökmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa su dökmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu su dökmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hatalı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eline su dökmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene su dökmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine su dökmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments