Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya su dökmek

Rüyada kuyuya su dökmek

Rüyada kuyuya su dökmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada kuyuya su dökmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusu bulmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada temiz su kuyusu görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, doyasıya sefasını süreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kuyu suyu içmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada su dolu kuyu görmek sıkıntıların biteceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments