Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa su dökmek

Rüyada başa su dökmek

Rüyada başa su dökmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, aile hayatlarını bozulacağına işaret eder.

Rüyada başa su dökmek gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada birinin başına su dökmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başından aşağı su dökmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başına su dökmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin başından su dökmek maneviyata yöneleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada başa su dökmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına tuz dökmek sevineceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına gül dökmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkasından su dökmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, büyük bir yenilgi alacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments