Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene su dökmek

Rüyada merdivene su dökmek

Rüyada merdivene su dökmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kimse ile tartışmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene su dökmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada merdivene su dökmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, en yukarılara çıkacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Rüyada yüze su dökmek kötü durumların ortadan kalkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada cenazeye su dökmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada camdan su dökmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sürahideki suyu dökmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Rüyada pencereye su dökmek kendisini çok iyi hissedeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Rüyada ateşe su dökmek başarılarını arttıracağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments