Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan aşağıya su dökmek

Rüyada baştan aşağıya su dökmek

Rüyada baştan aşağıya su dökmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, borçların ödeneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, esenliği bulacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada baştan aşağı su dökmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada baştan çıkarmak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iş kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada baştan öpülmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, engellerin aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada baştan silahla vurulmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, malını ve canını emniyete alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini baştan çıkarmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baştan ameliyat olmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, malının ve kazancının tam olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada baştan vurulmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments