Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün eline su dökmek

Rüyada ölünün eline su dökmek

Rüyada ölünün eline su dökmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, geleceğin güzel olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün eline su dökmek gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölünün eline su dökmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline su dökmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın eline su dökmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının eline su dökmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hayattan daha zevk alacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elindeki suyu dökmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalettir.

Rüyada eline su dökmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye su dökmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada ölü üzerine su dökmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments