Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu su dökmek

Rüyada çamurlu su dökmek

Rüyada çamurlu su dökmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, duyguların karşılık bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada çamurlu su dökmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada çamurlu su dökmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada fidana su dökmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet eder.

Rüyada birini su dökmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa su dökmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada yatağa su dökmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir yere su dökmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dileklerinin kabul olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada yerlere su dökmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, ev sahibi olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su dökmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments