Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ve yeşillik görmek

Rüyada çiçek ve yeşillik görmek

Rüyada çiçek ve yeşillik görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek ve yeşillik gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil çiçek dikmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir bebek sahibi olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada evde yeşil çiçek görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak bunun da geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek yeşillik görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek vermek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, arzularının yerine geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments