Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek yeşillik görmek

Rüyada çiçek yeşillik görmek

Rüyada çiçek yeşillik görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek yeşillik gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk çiçek görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada evde yeşil çiçek görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ağız tadının bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çiçek sulamak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik çiçekler görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments