Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçek dikmek

Rüyada yeşil çiçek dikmek

Rüyada yeşil çiçek dikmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yeşil çiçek dikmek çok sevileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada saksı çiçek dikmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Rüyada çiçek söküp dikmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek gelişeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada canlı çiçek dikmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek soğanı dikmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada saksılara çiçek dikmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments